Najboljši rezultati v živo, najhitrejše posodabljanje podatkov, trenutne lestvice

10 razlogov, zakaj uporabljati FlashScore.si – najboljšo ponudbo rezultatov v živo

FlashScore.si ima najbolj popolno ponudbo rezultatov v živo na svetovnem trgu. Preberite 10 razlogov, zakaj je ta spletna stran tako priljubljena.

1
NAJHITREJŠE POSODOBITVE

Osupnilo vas bo, kako hitri so naši rezultati v živo. V veliki večini primerov zaostajamo manj kot 10 sekund za dogajanjem na igrišču. Kvaliteto naše ponudbe nenehno nadzorujemo in si iz dneva v dan prizadevamo za nove izboljšave.

2
ŠIROKA PONUDBA

Na naši strani lahko v živo spremljate tisoče tekem v 32 športih. Vključujemo tudi nižjeligaška tekmovanja, teniške challengerje, manj znane moštvene športe in tudi turnirje v golfu – in pri vseh teh športnih dogodkih smo vam na voljo s hitrimi in zanesljivimi rezultati v živo.

3
PERSONALIZACIJA

Izberite in označite si tekme, ki vas najbolj zanimajo, in jih spremljajte skupaj na podstrani Moji dogodki. Si želite še več personalizacije? Zgolj prijavite se in ponudile se vam bodo še mnoge možnosti, recimo uvrstitev vaših najbolj priljubljenih lig na vrh strani.

4
LESTVICE V ŽIVO

Samodejno in v realnem času vam prikažemo tudi trenutne lestvice, kar pomeni, da v lestvicah upoštevamo tudi trenutne rezultate tekem, ki še niso zaključene!

5
ZVOČNA OBVESTILA

Nikoli več ne zamudite gola! Če vključite naša zvočna obvestila, vas bo na spremembo izida ali zaključek tekme vselej opozorila naša zvočna kulisa.

6
LESTVICE IN RAZPOREDI

Skupne, domače in ligaške lestvice na gostovanjih, prikaz trenutne forme, lestvice po več/manj zadetkih, razvrstitve po polčasih in zaključku tekem, turnirski žreb in razporedi, najboljši strelci in še veliko drugega!

7
LIVE CENTRE

Moštvena statistika (streli na gol, posest žoge, koti, prepovedani položaji, prekrški itd.), postave, statistike igralcev, komentarji v živo – "Live Centre" zagotavlja vse to pri vseh pomembnejših tekmah.

8
POMEMBNEJŠI TRENUTKI NA VIDEU

Oglejte si vse zadetke največjih lig neposredno na naši spletni strani! Nove video povzetke dodajamo le nekaj trenutkov po doseženih golih.

9
PRIMERJAVE KVOT

Kar najbolj podrobna primerjava kvot: vse vaše najljubše stavne kombinacije s kvotami več kot desetih stavnic lahko primerjate na enem samem mestu!

10
STATISTIKA MEDSEBOJNIH TEKEM

Odkrijte, katero od moštev je v psihološki prednosti, spremljajte rezultate prejšnjih srečanj vključno z vsemi ligaškimi, pokalnimi in mednarodnimi tekmami.