Začni staviti na spletu: Korak za korakom

Se bojiš staviti na spletu? Ni ti treba skrbeti. Naš vodič za spletne stave ti pokaže, kako preprosto in varno je.
Če imaš več kot 18 let, lahko staviš na spletu.
Varnost

Priporočamo ti samo preverjene stavnice, kjer je tvoj denar popolnoma varen.

Udobje

Staviš lahko, kadarkoli želiš in kjerkoli si.

Hitrost

V le nekaj sekundah lahko na svoj račun nakažeš denar in že skleneš stavo.

Stavi V ŽIVO

Kot lastnik računa pri stavnici lahko brezplačno spremljaš prenose na tisoče tekem in staviš v živo.

Največja stavna ponudba

V svetu spletnih stav je bet365 sinonim za kvaliteto. Ta uveljavljena in preverjena stavnica ponuja največji izbor športnih dogodkov, mnoge od njih pa lahko spremljaš v živo. Z več kot 22 milijoni registriranih uporabnikov velja bet365 za zanesljivo in zaupanja vredno stavnico.

1
Korak 1

Vpis

Postopek registracije je zelo preprost in ti ne bo vzel več kot 5 minut. Potrebuješ pomoč? Klikni spodaj za navodila Korak za korakom.

+ Hočem vedeti več Skrij podrobnosti
 1. Pojdi na spletno stranbet365 in klikni na "Join Now" v gornjem desnem kotu.
 2. Prikazalo se bo novo okno. Vnesi svoje osebne podatke - večina polj zahteva zgolj osnovne podatke, poleg tega želi bet365, da si izbereš štirimestno varnostno številko, s katero bo tvoj račun še bolj varen.
 3. So vsa polja na strani za registracijo odkljukana? Super. Potrdi še, da imaš več kot 18 let, in klikni na "Join Now" gumb.
 4. To je to! Takoj zatem prejmeš email s potrdilom, da je bila tvoja registracija uspešna.
2
Korak 2

Naloži denar na svoj stavni račun

Plačuješ kdaj po spletu v kakšni e-trgovini? Nakazilo denarja na tvoj bet365 račun je prav tako preprosto.

+ Hočem vedeti več Skrij podrobnosti

Ko je postopek registracije zaključen, te bet365 avtomatsko vpiše, nakar lahko nakažeš denar na svoj stavni račun. Ni ti treba nakazati denarja takoj - to lahko storiš, kadarkoli ti ustreza. Ne moreš pa začeti s stavami, dokler ne nakažeš na svoj račun vsaj nekaj denarja, zato nima smisla odlašati.

V meniju Payment Method lahko izbereš med večimi načini, kako želiš nakazati denar. Trije najbolj pogosti načini so opisani spodaj:

Pomembno: Višina tvojega bonusa na prvo nakazilo je odvisna od vsote, ki jo nakažeš. Več podrobnosti o 100% bonusu na prvo nakazilo najdeš v Koraku 3. Če želiš iztržiti kar največ, nakaži 200 evrov - in bet365 ti bo na tvoj račun nakazal še dodatnih 200 evrov za stave.


Nakazilo s kreditno/debetno kartico
+

Če imaš kreditno ali debetno kartico, lahko na spletu plačuješ z njo. To je najbrž najboljši način za nakazovanje denarja, saj se denar na tvojem računu pri bet365 znajde v trenutku.

 1. Izberi valuto za nakazila in stave.
 2. Vnesi vse zahtevane podatke o kartici (vse lahko najdeš na sami kartici).
 3. Vnesi znesek prvega nakazila (minimum je 5 evrov in maksimum 20,000 evrov za to vrsto nakazila)
 4. Določi najvišjo oz. mejno vrednost za svoja nakazila. Če te ne skrbi, da ti stave kdaj uidejo iz lastnega nadzora, izberi "Unlimited".
 5. Klikni na "Make Deposit". Ko to storiš, se bo znesek v hipu znašel na tvojem bet365 računu.
Nakazilo prek Skrill-a
+

Skrill je spletna denarnica, s katero lahko polniš svoj bet365 račun, lahko pa na ta način tudi dviguješ svoj denar.

 1. Če še nimaš Skrill računa, se registriraj tukaj.
 2. Če račun pri Skrill-u imaš, izberi svojo stavno valuto, vnesi svoj Skrill email in znesek nakazila (minimalno 5 evrov in maksimalno 25,000 evrov na ta način).
 3. Nastavi si mejno vrednost za nakazila. Če si prepričan, da lahko nadzoruješ svoje stave, izberi "Unlimited".
 4. Klikni na "Make Deposit". Preusmerilo te bo na varno Skrill-ovo stran.
 5. Vpiši se s svojim e-mail naslovom in geslom.
 6. Če imaš na voljo dovolj denarja, potrdi svoje nakazilo in v nekaj sekundah se bo znesek prenesel na tvoj bet365 račun.
Nakazilo z bančnim transferjem
+

Bančno nakazilo je najpočasnejše med opisanimi plačilnimi metodami, zato ga ne priporočamo.

Če pa se že odločiš za ta način, ne pozabi navesti svoje osebne 13-mestne virtualne številke računa, ko sprovajaš nakazilo - tako bo tvoj znesek uspešno nakazan.

3
Korak 3

Skleni svojo prvo stavo

Račun ustvarjen? Preveri. Denar nakazan? Preveri. Zdaj pa stavimo!

+ Hočem vedeti več Skrij podrobnosti

Če imaš sredstva na svojem stavnem računu, je že čas, da skleneš svojo prvo stavo. Kako to storiš?

 1. V meniju na levi izberi šport, na katerega želiš staviti, npr. nogomet oz. soccer.
 2. Vsa tekmovanja bodo prikazana v osrednjem stolpcu. Morda se ti na prvi pogled vse skupaj zazdi zapleteno, a kmalu se na to privadiš. Izberimo na primer angleško Premier League.
 3. Ko klikneš na ime lige, se pojavijo vse aktualne tekme in njihove osnovne 1-X-2 kvote (domača zmaga-neodločeno-zmaga gostov).
 4. Če te zanimajo druge stave (under/over, rezultat ob polčasu itd.), klikni na posamezno tekmo, da se te kvote prikažejo.
 5. Dodaj svojo stavo na svoj stavni listič.
 6. Ko svoj stavni listek dokončaš, klikni na gumb "Place Bet".

To je vse. Vso srečo pri stavi!

4
Korak 4

Dvig denarja z računa

Želiš dvigniti svoje dobitke po uspešnem stavljenju? Čestitamo! Denar se bo na tvojem bančnem računu znašel v le nekaj dneh.

+ Hočem vedeti več Skrij podrobnosti

Dvig denarja s tvojega bet365 stavnega računa je preprost, saj stavnica z izplačilom ne zavlačuje po nepotrebnem.

Edini dvig, ki bo zahteval nekaj več časa, bo tvoj prvi dvig. Zakaj? Bet365 vse finačne predpise jemlje resno in da tem zahtevam zadosti, uveljavlja politiko "Know Your Customer" oz. Spoznaj svojega uporabnika.

Da se tvoj račun preveri, moraš na strani bet365 naložiti dva dokumenta po svoji izbiri. To ni nič neobičajnega, mnoge stavnice zahtevajo, da svojo istovetnost izkažeš na tak način.

Vendar pa je pri bet365 ta postopek kar najbolj preprost. Najprej te na verifikacijo spomnimo, ko se naslednjič vpišeš v račun.

In ko klikneš na "Verify Now", te spletna stran vodi skozi celoten postopek. Skratka: izbrati moraš 2 zahtevana dokumentov, osebnega (vozniško dovoljenje, potni list itd.) in še drug dokument (račun za telefon, bančni izpisek ipd.) in oba skenirati na svoj računalnik. Ko pripraviš oba dokumenta, bet365 natančno pojasni, kako ju naložiti.

Potem moraš le še počakati (ponavadi 2-3 dni), nakar te bet365 obvesti, da si odslej verificirani uporabnik. Ko se to zgodi, ti tega postopka ne bo več treba ponavljati.

Sam dvig denarja je zelo preprost. Bet365 ti omogoči dvig na enak način, kot je bilo izvedeno prvo nakazilo, če je bilo npr. nakazilo izvedeno s kreditno kartico, bo tvoj denar nakazan na isto kreditno kartico.

In kdaj dobiš svoj denar? Odvisno od načina plačila. Če pri dvigu uporabiš Skrill, ponavadi traja nekaj ur. Dvig s kraditno ali debetno kartico ponavadi traja 2-3 delovne dni.