Spletne stave

Zakaj staviti na spletu?

 • Nakazilo denarja v katero od naših priporočenih stavnic je varno in zanesljivo. Stavnice kot bet365 so velika podjetja s sedežem v kateri od držav Evropske unije. Ves čas delujejo pod skrbnim nadzorom pristojnih institucij (na primer Gambling Commission v VB ali MGA na Malti).
 • Stavite lahko v udobnem zavetju vašega doma, torej niste omejeni na delovni čas lokalnih stavnic.
 • Da nakažete svoj denarni vložek in začnete igrati na spletu, zadostuje že nekaj sekund.
 • Spremljate lahko prenose v živo* v več športih in stavite v živo na stotine tekem, in to vsak dan v letu.
Če ste že prešli mejo polnoletnosti, ki velja za vašo državo, in vam nič ne preprečuje sklepanja stav, lahko izberete najboljšo spletno stavnico – bet365. Ta stavna hiša ponuja najširši izbor stavnih opcij v najrazličnejših športih, deluje pa v mnogih jezikovnih različicah, k čemur sodi tudi večjezična podpora uporabnikom. Strokovno osebje vam je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu, in to prek spletnega pogovora v živo, elektronske pošte in po telefonu.

Registrirajte se pri bet365 »

Kako začeti s stavami:

Spodaj so osnovni koraki, bistveni za vsakogar, ki se začenja ukvarjati s stavami. Kot primer za potek registracije in pologa smo izbrali najbolj uveljavljeno spletno stavnico - bet365. Razvila se je v eno največjih zaupanja vrednih stavnic na svetu, in po mnogoletnih pozitivnih izkušnjah jo lahko močno priporočimo. Pri bet365 vam res ni treba skrbeti za svoj denar. Vaša sredstva so vam vselej na voljo na vašem stavnem računu.

KORAK 1 - REGISTRACIJA - Želim zvedeti več   

KORAK 2 – VPLAČAJTE POLOG - Želim vedeti več   

KORAK 3 – SKLENITE SVOJO PRVO STAVO - Želim več informacij   

Kako si pridobite bonus?

bet365 novim uporabnikom ponuja bonus v višini 100% glede na njihov prvi polog. Ko na primer na račun nakažete 50€, vam enako vsoto prispeva tudi bet365 – namreč 50€. Tako boste na računu v trenutku imeli 100€. Da pridobite najvišji razpoložljivi bonus, morate na račun nakazati znesek 50€. Če nakažete manj (n.pr. 20€) boste prejeli bonus v ustrezni višini - 20€.

Pridobite si svoj 100% bonus pri najbolj uveljavljeni spletni stavnici! »

Da si pridobite bonus, sledite naslednjim preprostim korakom:

 • Sprovedite nakazilo po enem od opisanih načinov (v Koraku 2).
 • V gornjem desnem kotu osnovne strani kliknite na "Services -> Members". V novem oknu izberite "Offers" in potem kliknite na manjšo opcijo "Enter Offer Code". Vnesite kodo, ki ste jo prejeli na vaš spletni naslov po registraciji računa.
 • Potem ko ste vnesli kodo in jo potrdili s klikom na gumb, se bo vaš bonus prenesel v stanje vašega računa.

Vedite – vaš bonus skupaj s prvim pologom morate staviti vsaj trikrat (z minimalno kvoto 1,5), preden ga lahko dvignete z vašega računa.

Več informacij o tej bonus ponudbi, skupaj s pogoji, lahko najdete na spletni strani bet365.

Kako dvigniti svoja sredstva z računa?

Če želite dvigniti sredstva z vašega bet365 računa, preprosto v desnem zgornjem kotu zaslona kliknite na "Service -> Withdraw".

 • Ko se pojavi okno za dvig denarja, vnesite vse zahtevane podatke in potrdite dvig.
 • Najbolje je, da vsak dvig sprovedete na enak način, ki ste ga izbrali za polog sredstev na račun.
 • Če vašega dviga ni mogoče izvršiti na enak način kot nakazilo, se dvig ponavadi sprovede prek bančnega transferja.
 • Najnižji znesek dviga je 5€ ali enakovredna vsota v kateri drugi valuti.

* POMEMBNO OBVESTILO – FlashScore.si vam zdaj ponuja dostop do spremljanja tekem v živo prek storitve bet365 live stream service, ki zajema nad 100.000 prenosov v živo v koledarskem letu. Vedite pa, da si intelektualne in lastninske pravice do takšnih prenosov praviloma lasti država, torej, odvisno od tega, kje se nahajate, nekaterih prenosov zaradi lokalnih predpisov v državi vašega bivanja morda ne boste mogli spremljati. Preden se pridružite bet365 in odprete svoj račun, da bi spremljali športne dogodke prek storitve bet365 live stream, je smotrno pri bet365 preveriti, če boste glede na zakonodajo vaše države te dogodke dejansko lahko spremljali. Kontakt s službo za pomoč uporabnikom pri bet365 lahko vzpostavite tukaj, nakar kliknete "Services" v zgornjem desnem kotu strani in potem izberete opcijo "Contact Us".

HELP: Športne stave na spletu - ta stran pri FlashScore.si ponuja obilo informacij o športnih stavah. Zakaj staviti prek spleta, kako začeti s stavami, priporočene stavnice, načini plačila, kako pridobiti bonus. Spletne stave pri naših priporočenih stavnicah so varne! Obiščite spletne strani naših priporočenih stavnic, zagotovite si najboljše kvote za športne stave na spletu, stavite prek spleta na nogomet, košarko, tenis, baseball in mnoge druge športe. Brezplačno spremljajte prenose nogometnih tekem v živo na spletni strani stavnice in uporabljajte še druge storitve, ki jih zagotavljajo športne stavnice.